Resepsjonsområdet i Ipark
Lukk

Resepsjonsområdet i Ipark

14 felles møterom i ulik størrelse for møter, undervisning og arrangement etc. Moderne utstyrt med skjermer, projektor, pc, videokonferanse etc.
Lukk

14 felles møterom i ulik størrelse for møter, undervisning og arrangement etc. Moderne utstyrt med skjermer, projektor, pc, videokonferanse etc.

Lukk

Lukk

Lukk

Lukk

Lukk

Lukk

Lukk

Lukk

Lukk

Kontorer til leie i Stavanger

Er du på jakt etter de riktige kontorlokalene? Et sted hvor du kan vokse og trives, tenke og utvikle, knytte kontakter og ta imot gjester? Et sted det er lett å dra til og fra, lett å parkere?

Våre moderne og fleksible kontorlokaler passer for både bedrifter, offentlige aktører og  forsknings- og undervisningsmiljø. Åtte bygg fordelt på ca 40 000m2 gir bedriftene fleksibilitet og mulighet for å vokse i innovasjonsparken. Området er regulert for ytterligere 55 000m2 næringseiendom. 

Vi tilbyr innflytningsklare kontorer, men vi har også fokus på at bedrifter har ulike behov for deres  kontorløsning.  Vi sørger for at du får det slik du vil dersom du velger å leie kontorlokaler hos Ipark.

I tillegg til funksjonelle og trivelige lokaler, har vi lagt vekt på å tilby et omfattende tjenestetilbud og en infrastruktur som alle leietakerne nyter godt av. Dette sikrer en enklere hverdag og gjør at din bedrift kan fremstå med større profesjonalitet og tyngde. 

 

Kontorfellesskapet Ne(s)t

Er du interessert i å sitte i et kontorfellesskap? Ipark kan nå tilby deg et splitter nytt kontormiljø der coworking er i fokus. Vi har fasilitetene for deg som ønsker å leie en arbeidsplass i en kortere periode, og tilbyr fleksible leieavtaler tilpasset ditt behov. I innovasjonsparken får du arbeidsplass i et dynamisk miljø med tilhørende fasiliteter som resepsjon, moderne møterom, kantine og parkering.

Du får gjennom et medlemskap tilgang på kontorfellesskapet. Inkludert i leien er bredbånd trådløst, kaffe/te, kopi/printmaksin, rengjøring og energi. Området er lagt til rette slik at det skaper mulighet for kontakt med andre i miljøet.

Lunsj serveres i kantinen hver dag fra 10.30 - 13.30. Her får du et bredt utvalg av varme og kalde retter i tillegg til at det kan bestilles kaffe og mat til møter og arrangement. Du får også tilgang til 13 moderene møterom i ulik størrelse, og et av møterommene har utstyr for videokonferanse. Bruk av møterom er inkludert i leien og det er lett å bestille tid online på hjemmesiden.

God parkeringsdekning gjør det enkelt både for deg og besøkende i Ipark.

For deg som ønsker å benytte sykkelen til jobb er det et eget låsbart sykkelanlegg. Det er romslige nye garderobefasiliteter med tørkerom i tilknytning til et godt utstyrt treningsrom.

I Ipark får du en seriøs forretningsadresse og tjenestene tilknyttet kontorfellesskapet gjør det enkelt for deg å drive din virksomhet uten å binde deg til lange leieavtaler.

Ta kontakt med Ipark Eiendom for et uforpliktende tilbud. www.iparknest.no


 

Les mer om våre fasiliteter og tjenester
 

9 av 10 bedrifter i Ipark anbefaler
andre å leie lokaler her

Kilde: Resultater fra tilfredshetundersøkelse blant bedrifter i Ipark gjennomført i 2015, 2012 oh 2011. 

Se her for et utvalg av ledige lokaler

For leie av kontor ta kontakt med:

Trygg Bugge tb@ipark-eiendom.no tlf 51 87 49 52
Elin Engelsvoll ee@ipark-eiendom.no tlf 51 87 49 53